loader image

Serveis IT

Cloud Computing

Software i Programació

Proveïdors Tecnològics

TELECOMUNICACIONS

El bon plantejament i funcionament de les telecomunicacions s'ha convertit en imprescindible per a les persones, empreses, centres educatius, administracions públiques...
A Solucions IT Xipset entenem que el bon funcionament d’una entitat va acompanyat d’un bon sistema de telecomunicacions. Dota d’un gran potencial, disponibilitat, eficacia mentre obre oportunitats a tot el món. 

 

Consulta’ns si tens algún dubte sobre el teu sistema de telecomunicacions. A Xipset treballem per planejar i millorar instal.lacions de telecomunicacions des del 2008. Instal.ladors de telecomunicacions homologats nº22842.

 

 

Operadors de Telefonia IP

Reduir costos, hardware i complicades configuracions de centraletes ja és possible amb la Telefonia IP i la nostra potent i versátil centraleta al núvol. - Configurem a mida el més potent sistema de VOIP adaptat al 100% a la mida de les teves necessitats. - Dota al teu equip de total llibertat geogràfica i treballa com si estesiu a la mateixa oficinal. - Redueix costos de manera considerable respecte als tradicionals sistemes de telefonia.

Infraestructures de Telecomunicacions

Dissenyem, contruim i certifiquem des de 0 les telecomunicacions de la teva empresa: -Disseny d'estructures de cablejats estructurats -Fibra, utp, ethernet. Treballem amb tot tipus de cablejat de dades. Disposem de fusionadora i maquinari especialitzat. -Certificacións de tot tipus de punts de xarxa.

Sempre conectats, sense perdues de temps ni rendiment.

Animation

30% de mitja en reducció de costos passant de telefonia convencional a telefonia IP

Animation

Augment de rendiment després de renovació i certificació de les xarxes informàtiques en empreses i centres educatius.

Més informació al nostre blog
Més informació, exemples pràctics a empreses, casos d'éxit i  altres temes molt interessants
cloud

Telefonia ip i centraleta virtual per a pymes

junio 10, 2020

Solucions it Xipset operadors de telefonia ip