loader image

Serveis IT

Telecomunicacions

Cloud Computing

Proveïdors Tecnològics

 
SOFTWARE I PROGRAMACIÓ

Cada dia hi ha més empreses que opten per gestionar els seus negocis amb eines informàtiques que maximitzen la seva eficiència i control. Els sistemes de gestió integral o ERP (Enterprise Resource Planning) o els CRM (Customer Relationship Management) són una d'aquestes eines que s'han fet indispensables per encarar el futur de cualsevol empresa.

El nostre sistema de planificació de recursos empresarials s’adapta a tot tipus d’empresa, segons les seves necessitats i sector d’activitat. Disposem d’una àmplia varietat de mòduls i solucions verticals especialitzades. A Xipset a més podem realitzar qualsevol módul adaptat al seu model de negoci sense necessitat de grans inversions. 
A3 ERP

a3ERP és un programari de gestió per a PIMES que unifica les diferents àrees de l'empresa. Així et garantim una gestió eficient: el nostre programari ERP t'ofereix una visió global del teu negoci en temps real, a més de l'control i traçabilitat de tots els processos productius i administratius. Podràs automatitzar tasques, optimitzar recursos i accedir a la informació que necessites en uns clics.

AIG ClassicGes

Realitza tot el circuit complet de Compres i Vendes: Permet l'emissió de pressupostos, comandes, albarans, factures... El programa inclou les eines necessàries per generar i gestionar documents d'entrada i sortida. Eina ideal per petites empreses i autònoms.

BDP Software

Bdp Software és un conjunt de programes de gestió creats i desenvolupats per optimitzar i maximitzar els recursos de la tecnologia tàctil, no oblidant en cap moment la possible gestió efectuada des de teclat. Ideal per gestió de restaurants, hotels o hosteleria en general així com negocis de supermercats, perruqueries...

Programacions a mida

A part de totes les nostre solucions estandarditzades, podem fer a mida qualsevol tipus d' aplicatiu i software per a la teva empresa. Ja sigui per automatitzar un procés concret o afegir noves característiques al teu software actual.

Automatitza tasques i estalvia entre un 18-20% de temps anual.

Animation

Màxim control sobre tots els processos de la teva emrpesa.

Animation

El nostre departament de HELPDESK obté una putuació del 95% de satisfacció en suport a empresa.

Més informació al nostre blog
Exemples pràctics, casos d'éxit i molts altres temes molt interessants
cloud

Telefonia ip i centraleta virtual per a pymes

junio 10, 2020

Solucions it Xipset operadors de telefonia ip