loader image
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Serveis IT

Telecomunicacions

Cloud Computing

Proveïdors Tecnològics

 
SOFTWARE I PROGRAMACIÓ

Cada dia hi ha més empreses que opten per gestionar els seus negocis amb eines informàtiques que maximitzen la seva eficiència i control. Els sistemes de gestió integral o ERP (Enterprise Resource Planning) o els CRM (Customer Relationship Management) són una d'aquestes eines que s'han fet indispensables per encarar el futur de cualsevol empresa.

El nostre sistema de planificació de recursos empresarials s’adapta a tot tipus d’empresa, segons les seves necessitats i sector d’activitat. Disposem d’una àmplia varietat de mòduls i solucions verticals especialitzades. A Xipset a més podem realitzar qualsevol módul adaptat al seu model de negoci sense necessitat de grans inversions. 
A3 ERP

a3ERP és un programari de gestió per a PIMES que unifica les diferents àrees de l'empresa. Així et garantim una gestió eficient: el nostre programari ERP t'ofereix una visió global del teu negoci en temps real, a més de l'control i traçabilitat de tots els processos productius i administratius. Podràs automatitzar tasques, optimitzar recursos i accedir a la informació que necessites en uns clics.

AIG ClassicGes

Realitza tot el circuit complet de Compres i Vendes: Permet l'emissió de pressupostos, comandes, albarans, factures... El programa inclou les eines necessàries per generar i gestionar documents d'entrada i sortida. Eina ideal per petites empreses i autònoms.

BDP Software

Bdp Software és un conjunt de programes de gestió creats i desenvolupats per optimitzar i maximitzar els recursos de la tecnologia tàctil, no oblidant en cap moment la possible gestió efectuada des de teclat. Ideal per gestió de restaurants, hotels o hosteleria en general així com negocis de supermercats, perruqueries...

Programacions a mida

A part de totes les nostre solucions estandarditzades, podem fer a mida qualsevol tipus d' aplicatiu i software per a la teva empresa. Ja sigui per automatitzar un procés concret o afegir noves característiques al teu software actual.

Automatitza tasques i estalvia entre un 18-20% de temps anual.

Animation

Màxim control sobre tots els processos de la teva emrpesa.

Animation

El nostre departament de HELPDESK obté una putuació del 95% de satisfacció en suport a empresa.

Més informació al nostre blog
Exemples pràctics, casos d'éxit i molts altres temes molt interessants
cloud

Instal.lacions de Telecomunicacions

diciembre 17, 2020

Solucions it Xipset - Telecomunicacions

cloud

BaaS ( Backup as a Service)

noviembre 17, 2020

Solucions it Xipset - Cloud Services

cloud

FAQS SOBRE CLOUD COMPUTING I LA NUBE

octubre 7, 2020

Solucions it Xipset - Cloud Services

cloud

Mòbils i Seguretat

agosto 11, 2020

Solucions it Xipset - Seguretat

cloud

Telefonia ip i centraleta virtual per a pymes

junio 10, 2020

Solucions it Xipset operadors de telefonia ip

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad