cloud, industria 4.0, Informática en la nube, Instruction, seguretat, solucions it, Technology, tecnologia, telecomunicaciones, telefonia ip, teletreball

Instal.lacions de Telecomunicacions

A Solucions it Xipset donem molta importància a les telecomunicacions internes de les empreses. Seguim formant-nos i certificant-nos amb els millors fabricants per tal de millorar la qualitat en les xarxes informàtiques a empreses o organismes públics, ja siguin de complexitat o tamany molt elevats o a petites pimes.

Solucions IT Xipset - Telecomunicacions
El nostre equip de sistemes de telecomunicacions sempre apunt
Serveis d' ingenyieria de telecomunicacions que oferim a empreses:
Auditoria - Consultoria: Disposem d'un equip tècnic altament qualificat que realitza una primera revisió de les teves instal.lacions, ja sigui per plantejar una millora o una instal.lació nova. Amb una auditoria podem ajudar en el disseny i pressa de decisions respecte a les necessitats finals de la teva empresa.

Disseny de projectes i instal.lació d'infraestructures de telecomunicacions: Tenim una experiència de més de 15 anys amb tot tipus de cablejat de dades. UTP, FTP, Fibra òptica etc. Disposem de fusionadors de fibra, Certificadors i tot el maquinari necessari per complir amb els estandars més rigorosos de qualitat.

Certificacions: Realitzem un anàlisis i informe rigorós de tots els punts de dades de les xarxes, com a informe final per entregar un cop realitzada una nova infraestructura tant com per revisar possibles millores a la xarxa interna.

Instal.lacions de Hardware de Xarxa i Seguretat: Certificats amb els fabricants Cisco, Watchward i Sonic wall, líders mundials en seguretat perimetral y hardware de seguretat. 

Instal.lacions de xarxes wifi: Instalem tot tipus de solució wifi per tal de fer arribar connexió inhalambrica allà on calgui. Disposem de hardware i software especialitzat per tal de gestionar connexions inhalambriques.
 • Solucions IT Xipset

  Instal.lacións

  Tota classe d'estructura de cablejats estructurats, hardware i software de xarxa.

 • Solucions IT Xipset

  Auditoria

  Auditoria, certificació, estudi i planificació de millores en estructures en funcionament.

 • Solucions IT Xipset

  Manteniments pro-actius

  Manteniments post entrega, monitoratge, escalabilitat, formacions a personal. Acompanyem al dia a dia en l'ús de les infraestructures.

 • Solucions IT Xipset

  Fusió i certificació de fibra

  Comptem amb un equip altament qualificat en la instal·lació i certificació d'infraestructures basades en fibra òptica.

 • Solucions IT Xipset

  Solucions Wifi Professionals

  Realitzem instal·lacions professionals a empreses de punts wifi, orientades a ús intern o a client final.

Som solucions, som Xipset.
Solucions IT Xipset som una empresa de suport integral en informàtica, cloud computing, procesos de digitalització empresarial, telecomunicacions i proveïdors tecnològics, amb més de 10 anys d’experiència donant suport i serveis a pymes de tot l’estat.

Author