cloud, industria 4.0, Informática en la nube, Instruction, Personal, seguretat, solucions it, Technology, tecnologia, telecomunicaciones, telefonia ip, teletreball

Telefonia ip i centraleta virtual per a pymes

Fer el pas a la telefonia ip i a una centraleta virtual.
Comencem des del principi. A vegades les empreses de suport IT cometem l’error de donar per sabut molts conceptes sobre les noves tecnologies que potser val la pena parar a explicar des de zero. Així els usuaris en podeu treure millors conclusions respecte on i com podeu millorar el negoci implantant-les.

Anem al principi:

Que es la telefonia IP/ Veu ip / Voip?
Bàsicament la telefonia IP és la utilització de la mateixa línia de dades o internet per tenir una conversa telefònica. (clica aquí per llegir la definició llarga)

I una centraleta IP al núvol o centraleta virtual?
Una centraleta virtual és ,en la teoria, similar a una centraleta telefònica però en comptes de ser física, és un software que emula una centraleta. Per tant, al ser un software, podem tenir moltes més possibilitats de configuració i evolució que un hardware físic. Es una centraleta telefònica instal.lada al núvol, molt més àgil, potent i actualitzada a un cost molt menor. (definició encara més llarga)

Quina tecnologia substitueix?
La línia de telèfon convencional i les centraletes físiques.

Un canvi inevitable:
Fa uns anys, totes les empreses amb varies línies o extensions, havien de passar per enormes, cares i difícils de configurar centraletes físiques amb costoses cuotes de manteniment i llargues factures telefòniques.
La telefonia ip, al utilitzar internet per transmetre la veu, es basa en els recursos telemàtics per poder oferir prestacions més potents que les antigues centraletes i línia convencional. Dotant a les empreses amb sistemes telefònics d’altes prestacions a un cost molt menor.

Quines avantatges té per la meva empresa l’ús de telefonia ip i centraleta ip?
Deixar enrere els antics sistemes de telecomunicacions porta un seguit d’avantatges:
Avantatges de la telefonia ip
XIPSET  Operadors de telefonia IP
ESTALVI
TRUCADES INTERNES
FACILITA EL TELETREBALL
SUPORT DIRECTE
INTEGRACIÓ AMB SMARTPHONES
FACILITAT D'US I ADAPTABILITAT
MILLORA L' ATENCIÓ AL PÚBLIC
ESCALABLE
- ESTALVI: Utilitzem la mateixa connexió a internet, per tant podem prescindir de línies addicionals que tenen un cost elevat. Podem arribar a estalviar un 90% en el consum telefònic. Sense inversions inicials.

- FACILITA EL TELE-TREBALL (i la mobilitat geogràfica): Qualsevol treballador pot agafar el telèfon ip de la oficina, portar-lo a casa, connectar al seu router domèstic i treballar des de casa.

- INTEGRACIÓ AMB SMARTPHONES: Es pot utilitzar la cuota de dades o una xarxa wifi per fer o rebre trucades a través de la centraleta ip. Podem atendre totes les trucades com si fos un telèfon local de la oficina.

- MILLORA ATENCIÓ AL PÚBLIC: Dota el teu sistema telefònic de funcionalitats com operadora, música d'espera, tria d'extensió o departament, missatges directes al correu electrònic i un llarg etc.

- TRUCADES INTERNES: Totes les trucades entre telèfons mòbils i fixes de l’ empresa poden passar a ser trucades internes, cadascun amb la seva extensió i possibilitat de passar trucades d’un número a un altres, fer trucades amb diverses persones etc.

- FACILITAT DE CONFIGURACIÓ: Qualsevol canvi de configuració és pot realitzar en uns segons. Canvis de locucions, horaris, festius, re-direccions de trucades, etc.

- SUPORT DIRECTE: No cal passar per grans operadores i les seves tedioses esperes, robots, callcenters estrangers... Truca’ns directament i t’ atenem.

- ESCALABLE: No existeixen límits. Podem fer créixer el teu sistema telefònic al ritme de la teva empresa sense haver de invertir en hardware inicial ni futur.

Aquestes son les principals avantatges respecte als sistemes més antics de telefonia. Però la telefonia ip ofereix moltes opcions tècniques i funcionalitats. Com per exemple:  Anàlisi i enregistrament de trucades, identificació de trucades, operadora automàtica, missatges de benvinguda, trucades en espera, re-enviaments de missatges al correu electrònic, música en espera, multi-conferències i un llarg etc. 

Amb Xipset tens la oportunitat de renovar l' obsolet sistema de telefonia tradicional per un modern sistema al núvol per oferir una millor atenció als teus clients i reduir costos. 

Si en necessites més informació et pots posar en contacte amb nosaltres al 977 622005 i per correu electrònic a info@xipset.net.
Podem realitzar un estudi del estalvi al que pots arribar i et podem fer una demo del funcionament de la nostra centraleta virtual.

Som solucions, som Xipset.
Solucions IT Xipset som una empresa de suport integral en informàtica, cloud computing, procesos de digitalització empresarial, telecomunicacions i proveïdors tecnològics, amb més de 10 anys d’experiència donant suport i serveis a pymes de tot l’estat.

Author