cloud, industria 4.0, Informática en la nube, Instruction, Personal, solucions it, Technology

DAVID CONTRA GOLIATH: Digitalitzar el petit negoci

Es calcula que sobre el 40% de les empreses del país deixaran d'existir en la seva forma actual durant l'any 2021.
La digitalització no només es tracta d' implementar noves tecnologies als negocis, sinó que es tracta de reinventar-los i situar les petites empreses i negocis al capdavant, adaptant-los a l'actualitat.

"En la transdormació digital és el consumidor, i no la tecnologia, qui ocupa el seient del conductor".- Forbes.

Amazon, AliExpress, Ebay...

Adaptar-se o morir. Reinventa la teva normalitat, evoluciona.

Lluitem amb els nostres punts forts

El petit comerç és molt àgil, sobretot a internet.

Valor Afegit

ADN de petit comerç amb potencial per vendre tot el món.

Mai tancats

Flexibilitat absoluta horaria i geografica.
"Les avantatges dels petits negocis respecte als grans monstres és precisament aixó, que son petits i els dota d’una agilitat molt gran per aplicar canvis, millores, ofertes puntuals i a un públic molt més directe."
La transformació digital es torna un procés clau per evolucionar el teu negoci. A Xipset et volem informar de la importància de fer-ho i acompanyar-te en tot el necessari per adaptar-se als canvis que cal fer. Per això compartim els principals beneficis:

Millora l' experiència dels clients
Actualment un client en busca d'un producte o servei troba múltiples ofertes per la seva demanda, per això és fonamental apostar per oferir una millor experiència de compra. La digitalització de la teva empresa no només pots oferir un servei 24h i 365 dies a l'any als possibles clients, sinó també una atenció molt més personalitzada i directa que altres grans plataformes.

Aquest és un dels aspectes que més valoren els clients i amb el que pots marcar un factor diferenciador respecte la competència.

Creixement de la productivitat del negoci
Uns dels aspectes més importants de la digitalització és la possibilitat d'oferir un molt millor servei i a conseqüència d' això, un augment de la producció.
Principalment per l'agilitació en detectar els errors i solventar-los, actualitzar els teus serveis en temps real i sempre estar al dia en les últimes novetats. Això també comportarà que el nivell de satisfacció dels treballadors augmenti i així la seva producció.

Creixement de la productivitat per part de treballadors
Invertir en eines per facilitar el dia dia de l'organització es torna clau per agilitzar sense errors el funcionament de qualsevol negoci. Utilització de ERP, CRMs pot ajudar molt als treballadors a portar un control molt més precís i ajudar en la gestió del negoci. Si a més aquestes eines estan lligades a treballar al núvol s' eliminen barreres geogràfiques i horaries augmentant el rendiment i la seguretat.

Sempre operatius
Un client a qualsevol moment i a qualsevol part del món pot tenir accés a les teves ofertes, obrint així el mercat a molts més clients potencials. Donant el pas a digitalitzar el teu negoci podràs arribar a un ventall molt més ampli de clients, sense límits ni fronteres donant molt valor afegit al negoci.


Reflexionem...

El petit comerç no ha de morir mai. 
És un tresor que dona vida a les nostres ciutats i pobles. No ens podem imaginar els carrers sense comerços. Cal preservar al màxim el consum de km0 i mantenir intacte l’adn del petit comerç: el tracte de tu a tu. 

Per aquest motiu, per competir contra els grans com AMAZON, EBAY, ALIEXPRES etc, cal donar un valor afegit al comerç de tota la vida, portant-lo a ser visible al món digital i dotant-lo de eines per fer front a les grans corporacions. 

Les avantatges dels petits negocis respecte als grans monstres es precisament aixó, que son petits i els dota d’una agilitat molt gran per aplicar canvis, millores, d’ofertes puntuals (i un llarg etc) a un públic molt més directe i seleccionat.
Som solucions, som Xipset.
Solucions IT Xipset som una empresa de suport integral en informàtica, cloud computing, procesos de digitalització empresarial, telecomunicacions i proveïdors tecnològics, amb més de 10 anys d’experiència donant suport i serveis a pymes de tot l’estat.

Author