cloud, industria 4.0, Informática en la nube, Instruction, Personal, solucions it, Technology

La importància de ser visible a internet.

Què passa si de sobte, un dia la gent no pot sortir al carrer? Què passa si el teu negoci, amb el que tantes hores has dedicat per captivar els clients que hi passen pel davant, ja no té a qui captivar? Què fem quan tot es para?
La importància de tenir presencia a internet es fa molt més notable durant aquests dies, ja que hi trobem una diferencia substancial entre les empreses que han fet el salt a tenir una web, una app o una botiga online i poden continuar amb l'activitat del seu negoci amb normalitat i les que no han apostat en aquesta direcció encara i fa setmanes que es troben aturats.

Qui reacciona, ha de buscar la manera de fer-se visible, adaptant-se als canvis que estem vivint socialment i buscar la manera de continuar captivant els clients.
Tot això passa per fer-se lloc dins d'internet. Un lloc visible, fàcil, intuïtiu i molt atractiu. Un lloc fet perquè qualsevol tipus de client senti la comoditat i la proximitat de la seva botiga de tota la vida a casa seva.

Avantatges de tenir el teu negoci visible a internet.
XIPSET  Serveis web i cloudcomputing
Proximitat amb un gran mercat potencial.
Imatge corporativa
Generar confiança
Ajuda't de Publicitat a les xarxes socials
Visibilitat 24/7
Facilitat d'ús i adaptabilitat
Millorar respecta la competència
Ràpida posta en marxa, poca inversió inicial
Destaquem algunes de les avantatges més importants per als negocis i empreses:

· Proximitat amb un gran mercat potencial: segons les últimes dades, son més de 3.ooo milions de persones al món que fan servir internet i més del 90% dels usuaris reconeixen haver fet alguna compra o venta online.

· Donar confiança: qui no ha buscat informació sobre una empresa o un restaurant abans d'anar-hi? I no et reconforta trobar informació detallada del negoci o bones crítiques al respecte? Fes de la teva empresa un espai de confiança, la carta de presentació del teu negoci que captarà l'atenció dels clients.

· Visibilitat 24/7: tenir el teu negoci a internet et permet donar-li visibilitat il·limitada. Qualsevol usuari a qualsevol lloc del món podrà accedir als productes/serveis que ofereixis, de manera que fent-ho bé, el ventall de clients a qui arribes és molt més ampli.

· Millorar respecte la competència: és ben segur que els teus competidors directes ja tenen visibilitat a la xarxa, així que quan més temps triguis en fer el pas, perdràs més reputació, credibilitat i sobre tot clients. Sempre és millor anar un pas per davant de la competència i no enredera.

· Imatge corporativa: la primera impressió també juga un paper molt important. Tenir una imatge corporativa pròpia i com per exemple elements tant bàsics com una direcció de correu electrònic corporatiu, donarà al teu negoci un punt extra de professionalitat.

· Publicitat i xarxes socials: internet és l'aparador més gran del món. Una bona web, app, botiga online... amb una bona difusió per xarxes socials farà que el teu negoci arribi a un mercat molt més gran fent una inversió econòmica molt inferior als anuncis de premsa o TV i amb la possibilitat d'anar actualitzant la info sempre que sigui necessari.

· Facilitat d'us, adabtabilitat, escalable: La actualització constant de la visibilitat del teu negoci fa que tenir el teu aparador a internet sigui àgil, fàcil  i que la comunicació amb el client final sigui molt directa. A més sempre es pot començar per una part petita com una web de presentació i escalar fins a tenir un portal de gestió documental amb els clients finals o intranets. Sempre invertint pas a pas i quan toca.

· Ràpida posta en marxa i poca inversió inicial: En pocs dies i per molt menys del que s'acostuma a pensar. Sempre amb plans de pagament adaptats al tipus de negoci on-line que presenta cada empresa o negoci.


Fer visible el teu negoci a la xarxa és tant o més important que aixecar la persiana cada matí i Xipset t'ofereix la mà per acompanyar-te a fer el pas al mon d’ internet, així com per donar qualsevol tipus d'informació al respecte, aclarir qualsevol dubte i donar-te el suport que el teu negoci necessita per portar a terme la teva idea on-line.

Iniciar el teu negoci en línia és més fàcil que mai, t'hi esperem!Som solucions, som Xipset.
Solucions IT Xipset som una empresa de suport integral en informàtica, cloud computing, procesos de digitalització empresarial, telecomunicacions i proveïdors tecnològics, amb més de 10 anys d’experiència donant suport i serveis a pymes de tot l’estat.

Author