cloud, industria 4.0, Informática en la nube, Instruction, Personal, seguretat, solucions it, Technology

Control horari de jornades laborals

Aquests dies de confinament i estat d' alerta amb molts equips de treball fent tasques remotament des de casa estem rebent consultes d'empreses que fins ara no havien informatitzat el registre de la jornada laboral dels treballadors i quan han hagut de fer teletreball s'han trobat que no tenen forma de portar un control.
 
Aprofitem doncs aquesta entrada per informar de les possibilitats del nostre sistema de control d'horari laboral.
Per fer-ho d'una manera senzilla, fàcil i eficaç la nostra aplicació es basa en un sistema al núvol que ens permetrà portar un control tant de les hores treballades com dels horaris de cadascun dels treballadors.

Per poder dur-ho a terme no és necessari cap software específic ni cap infraestructura extra, per això és també l'opció més econòmica.
Avantatges del nostre sistema de registre laboral on-line.
XIPSET  TIME-NET
Control dels horaris laborals
Suport Tècnic
Geolocalització dels empleats
Cumpliment de la Legislació
Accés des de qualsevol dispositiu
Facilitat d'ús i adaptabilitat
Integració amb ERP's
Ràpida posta en marxa
Per part del treballador, tindrà la comoditat de fer el registre de la seva jornada laboral des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, com per exemple el smartphone que porta a la butxaca o un telèfon fix de casa.

Per part de l'empresa, tindrà tot un registre de les hores treballades de cada jornada del treballador, un control molt més detallat dels horaris d'entrada i sortida, una fàcil gestió de vacances, permisos i baixes laborals i fins i tot l'opció de geolocalitzar on es troba cada treballador en el moment del fitxatge.

Xipset Time-net és molt més que un simple fitxatge i permet una comunicació molt més fluida entre l'empresa i el treballador: enviar missatges privats, comunicar notificacions o crear events són algunes de les funcions que hi trobem.

Per tot lo esmentat us animem a fer un salt cap endavant, aposteu per Xipset Time-Net i per un canvi de la mà de les solucions al núvol que us proporcionem a Solucions IT Xipset. Sempre ideades i basades en que ens han fer el dia a dia molt més fàcil.  

Som-hi!

Som solucions, som Xipset.
Solucions IT Xipset som una empresa de suport integral en informàtica, cloud computing, procesos de digitalització empresarial, telecomunicacions i proveïdors tecnològics, amb més de 10 anys d’experiència donant suport i serveis a pymes de tot l’estat.

Author